La Fonda Alsina és un restaurant familiar de cuina catalana, fundat l’any 1923 per Conxita Colilles i Joan Alsina

Posteriorment el restaurant fou alçat per Rosa Cots i Jaume Alsina, creador del motlle de pa fregit que utilitzem per fer una de les nostres especialitats: les figures de pa. Actualment el negoci familiar està dirigit per Maria Selva i Alfons Alsina.

Situat a la localitat de Casserres (El Berguedà), el restaurant ofereix cuina tradicional i de mercat.

Al restaurant Fonda Alsina oferim banquets personalitzats per a les celebracions especials. La nostra cuina tradicional i de mercat inclou menús creatius, adaptats a diferents tipus de banquets: aperitius, noces de plata, noces d’or, batejos, comunions, comiats de solter/a, sopars d’empresa o d’amics, etc.

Disposem de menú diari (de dimarts a divendres) i menú especial els dissabtes. La nostra especialitat és el cabrit al forn cuinat com ho feien els nostres avis, acompanyat de figures de pa fregit com ara cotxes, vaixells, tractors o animals diversos. Us recomanem també les costelletes de cabrit a la milanesa i les graellades de peix. El nostre variat celler us permetrà triar el vi més adequat per acompanyar els plats de cuina tradicional i de mercat.

El restaurant Fonda Alsina, ubicat a Casserres (El Berguedà), elabora també cuina per emportar, podent degustar a casa els plats de la cuina tradicional catalana i de mercat.

La nostra prioritat és oferir aliments frescos amb ingredients d’alta qualitat. Veniu a tastar-los!